Page content

ACS

ACS Achterdeur Controle SysteemACS Achterdeur Controle Systeem

ACS Achterdeur Controle Systeem is een deuralarm. Dit alarm vermindert de kans op diefstallen en overvallen door de dader geen mogelijkheid te geven om gemakkelijk en onopgemerkt binnen te komen. Het zorgt ervoor dat open deuren snel worden gesloten door een duidelijke sirene te laten horen. Zo kunnen overvallers niet via open deuren naar binnen glippen om zich vervolgens te verstoppen in een winkel, wachtend op een geschikt moment om een overval te plegen.

Dit is slechts een voorbeeld, daarnaast zijn er natuurlijk talloze andere gevaarlijke situaties die u kunt voorkomen als u gebruik maakt van de ACS. Het alarm zorgt ervoor dat achterdeurprotocollen worden nageleefd door medewerkers wat de veiligheid van het personeel vergroot.

Werking

Het ACS-AchterdeurControleSysteem zorgt ervoor dat deuren niet langer open worden gehouden dan beslist noodzakelijk is. Als de deur na tien seconden niet gesloten is, zal een sirene hoorbaar worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat tien seconden niet lang genoeg is, bijvoorbeeld in verband met de levering van goederen. Via een drukknop kan dan een langere in- en uitlooptijd worden ingesteld, deze tijd kan varieëren van drie minuten tot maximaal vijftien minuten. Dit zorgt ervoor dat laden en lossen altijd mogelijk is.

Als de ACS is geïnstalleerd, hoort u altijd twee korte piepjes als de deur wordt geopend. Vervolgens geeft een LED-array een goed visueel beeld van het aftellen van de tijd. Het alarm kan daarna alleen worden gereset als de deur wordt gesloten.

Achterdeur Controle Systeem

Andere voordelen

De ACS wordt gevoed via een AC-adapter. Het geeft ook een alarm in het geval van sabotage of als er stroomuitval is, dit zorgt ervoor dat het alarm voor extra veiligheid zorgt. Daarnaast kan de ACS ook worden aangesloten op externe alarmeringsapparatuur zodat u altijd op de hoogte bent als er wat gebeurt.

Dealer worden?

Wilt u meer informatie over ACS?
Is uw bedrijf geïnteresseerd?

Neem contact op en wordt dealer van ACS!
Bel +31 (0)541 350 536 of mail info@eu-sec.eu