Page content

Silicon Power

Geheugen is PersoonlijkSilicon Power eu-sec

Silicon Power (SP) Computer & Communications Inc is één van de belangrijkste fabrikanten ter wereld van geheugenkaarten, USB flash drives, externe hard drives, powerbanks en DRAM-modules.

Bij SP staat niet alleen het digitaal opslagapparaat centraal, maar ook de belofte om uw meest waardevolle herinneringen te bewaren en te voldoen aan de merk-spirit: “Geheugen is Persoonlijk”.

Silicon Power producten

SP consumenten producten

Mobile C50 Silicon Power eu-sec

Een USB voor uw smartphone? Ja, het bestaat! Eén van de innoverende producten die Silicon Power levert zijn de USB sticks ontworpen voor zowel uw smartphone als laptop, pc en tablet.

De OTG Mobile C50 heeft drie connectors. Deze connectors zorgen ervoor dat u data van uw smartphone kunt delen met andere verschillende type apparaten.

Geen kabels of netwerkbeperkingen, altijd en overal toegang onderweg. Ontworpen voor Android- en Apple apparaten.

Ook onmisbaar: de Powerbank. Apparaten moeten namelijk nu eenmaal opgeladen worden. Neem de S105, een elegante, ultra-slanke vorm van 1,5 cm dik met een stijlvol kleurblokkend ontwerp. Met deze volledig beschermde powerbank kunt u uw apparaat in stijl opladen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Powerbank Silicon Power eu-sec

SD kaart Silicon Power eu-sec

Less is more? More is more! Hoge snelheid en grote capaciteit voor de hoogste professionele eisen. De SD kaarten van Silicon Power zorgen voor soepel en continue high-speed fotograferen en ondersteunen high-resolution 4K Ultra HD opnames.

Zo heeft SP een uitgebreid en uniek assortiment. Niet alleen producten voor consumenten, maar ook voor industriële oplossingen.

Innovatie maakt perfectie

Silicon Power biedt uitstekende producten met een hoge kwaliteit en uitzonderlijke ontwerpen. Ze volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Daarvoor is SP bekroond met vele toonaangevende design awards, waaronder German Design Award, red dot design award, iF Design Award, GOOD DESIGN AWARD, IDEA en COMPUTEX Design & Innovation Award.

Downloads

Catalogus 2017

Word dealer van Silicon Power

Is uw bedrijf geïnteresseerd in Silicon Power van eu-sec? Neem contact op en maak een afspraak voor de mogelijkheden.  Bel +31 (0)541 350 536 of mail naar info@eu-sec.eu.