Page content

Squire Stronghold veiligheidssloten

Squire lockmakers

Squire Stronghold hangsloten

Squire lockmakers UK (sinds 1780) is een zeer degelijk bedrijf en is dé pionier in zware veiligheidssloten. Ze blijven zich door ontwikkelen en passen telkens de nieuwste technologie toe. De (hang)sloten van Squire staan bekend om zijn extra stevigheid en betrouwbaarheid. Ook rust er een fabrieksgarantie op van maar liefst 10 jaar!

Voor elk voorwerp is er een speciaal veiligheidsslot. Zo zijn de ultra sterke hangsloten van Squire te gebruiken voor werkgerelateerde objecten, denk aan containers, garages, opslagruimtes. De Stronghold serie is ook geschikt voor woonhuizen, vakantiehuizen, B&B’s etc. Hiervoor is o.a. de Stronghold Key Safe (sleutelkluis) ontwikkeld. Tevens toepasbaar voor zorginstellingen waardoor er sneller toegang verleend kan worden, ook in geval van noodsituaties. Deze sleutelkluis is als beste getest, geaccrediteerd door Sold Secure Bronze en ondersteund door Crimestoppers.

Squire Stronghold Key Safe sleutelkluis

eu-sec dealer importeur van Squire Stronghold 

eu-sec Squire Stronghold veiligheidssloten

eu-sec is dealer importeur van de Squire Stronghold serie. Veruit de degelijkste en sterkste in zijn soort. De Stronghold serie is voorzien van gehard staal met een soft-feel cover wat zorgt voor extra stevigheid en veiligheid. De Stronghold serie is weerbestendig en dus geschikt voor zowel intern als extern gebruik.

Squire biedt zeer hoge kwaliteitsproducten geschikt voor particulier gebruik als voor bedrijven: zoals sleutel- en fietsenwinkels. Nieuw in Nederland!

Downloads

Catalogus 2017
Folder Stronghold Keysafe
Bevestigingshandleiding
Gebruikershandleiding

Word dealer van Squire Stronghold

Is uw bedrijf geïnteresseerd in de Squire Stronghold serie van eu-sec? Neem contact op en maak een afspraak voor de mogelijkheden.  Bel +31 (0)541 350 536 of mail naar info@eu-sec.eu.