Page content

Qulu VMS Video Management

Qulu VMS Video Management Software en Servers

Exporteren van camerabeelden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Qulu Software

Qulu is een zeer eenvoudige software van Vista. Snel en simpel in gebruik! Deze revolutionaire software is zo ontworpen dat het de meeste efficiënte prestaties biedt op de markt van vandaag. Achter de schone, eenvoudige, intuïtieve software, ligt een uitgebreid assortiment van functies, allemaal gemakkelijk te bereiken.

Vista lanceert qulu Versie 3.0

Vista komt met een geheel nieuwe lancering: qulu Versie 3.0, waarbij de focus wordt gelegd op de kracht en voordelen van cloud gebaseerde VMS (Video Management Systemen voor camerabewaking) integratie. Deze software bevat veel nieuwe functies: Qulu 3.0 bevat de nieuwe qulu Cloud (Qcloud) waarmee je overal ter wereld kunt inloggen en toegang kunt krijgen tot het camerabewakingssysteem. Geheel nieuw desktop client, vernieuwd door o.a. Mac.

De software is de eerste maand zelfs gratis voor gebruikers. Met deze gratis trial van qulu kan men deze geweldige softwareontwikkelingen testen. Daarnaast krijgt de software 2x per jaar een gratis update.

Meer lezen?

Integratie mogelijkheden Qulu in Paxton

Paxton introduceert een integratie mogelijkheid tussen het Net2 toegangscontrolesysteem en de Qulu VMS van Vista. Hierdoor ontstaat er een gebruiksvriendelijke interface die het bekijken van toegangscontrole events in combinatie met de opgeslagen videobeelden eenvoudiger maakt.

Integratie mogelijkheden Qulu in Paxton

Een camera van Qulu kan gekoppeld worden aan een deur in Net2. Met deze integratie kunt u op een snelle en efficiënte manier videobeelden van elke deur bekijken. Bespaar tijd met het zoeken naar videogebeurtenissen en bespaar geld op extra beveiligingspersoneel!

Lees meer…

Beelden tegelijk bekijken

De software kan gekoppeld worden aan meerdere camera’s. De beelden van de verschillende camera’s kunnen tegelijk bekeken worden in één overzichtelijk venster. Met één druk op de knop kunt u inzoomen, uitzoomen, het beeld verschuiven en beelden terugkijken!

Functies Qulu

Functies Qulu software

Units en licenties

Op één unit, dit is een soort externe harde schijf, kunnen vier bewakingscamera’s aangesloten worden. Deze box wordt inclusief de vier benodigde licenties aangeschaft. Het is ook mogelijk om los een licentie te kopen. Er zijn geen extra jaarlijkse licentiekosten. Twee keer per jaar krijgt de software een update. Voor deze updates en plug ins hoeft niet extra betaald te worden.

“Qulu is the best tool in armour of crime”

Qulu maakt gebruik van HP servers

VISTA heeft in samenwerking met wereldmarktleider HP, hoge kwaliteit en betrouwbare servers ontwikkeld voor het gebruik van Qulu. Alle servers hebben standaard een ‘full support service’ en drie jaar garantie.

Microserver: Een snel, rustig en ontworpen server dat een ideale oplossing biedt voor 32 IP bewakingscamera’s en 12TB opslag.Het is zo ontworpen dat het een gemakkelijke toegankelijkheid en een eenvoudige set-up biedt.

Qulu 1 series: Levert de juiste balans van evenwicht, opslag, betrouwbaarheid, beheerbaarheid en efficiëntie. Het biedt de ideale oplossing voor 128 IP bewakingscamera’s met 24TB.

Qulu 2 series: Biedt de ideale oplossing voor 128 IP bewakingscamera’s met 66TB.

qulu-hp-servers

Qulu server 2TBq-qulu-server-2tb

Op een gemakkelijke manier bewakingscamera’s aansluiten en de beelden bekijken! De qulu server voor maximaal vier IP camera’s per server. Uniek van de qulu server is; door de merge technology en de failover functie gaan de camera’s bij een uitval van een qulu Q server automatisch over naar een andere Q server waar ook ter wereld zich bevindt!. Dit is mogelijk vanaf twee qulu servers.

Dealer worden?

Wilt u meer informatie over Qulu? Is uw bedrijf geïnteresseerd?

Neem contact op en wordt dealer van Qulu!
Bel +31 (0)541 350 536 of mail info@eu-sec.eu