Page content

Vista camerabewaking

Vista Viper camerabewaking

Vista Viper is de nieuwste innovatie op het gebied van beveiliging. Ongekende mogelijkheden met de Vista Viper recorders en ondersteuningsonderdelen. Bekijk eenvoudig  je omgeving, bekijk wie er aanwezig is, zie waar wat gebeurt, super eenvoudig beelden terugkijken, waar nodig met behulp van je smartphone. Niet alleen in huis, ook op het werk waar dat ook mag zijn- ben je baas over je veiligheid, maar ook onderweg bepaal je wat er gebeurt met je veiligheid. De mogelijkheden zijn ongekend en in iedere situatie toepasbaar. Koop Vista Viper camerabewaking vandaag nog en laat Vista voor jou werken!

Vista is het populaire merk van CCTV apparatuur uit Engeland. Engeland is de koploper als het gaat om camerabewaking. Vista CCTV apparatuur is te zien in een groot aantal toepassingen in de wereld: van winkels tot stadscentra, van sportstadions tot bancaire bedrijven.

Het bereik van Vista camerabewaking wordt voortdurend ontwikkeld en versterkt, met de voortdurende focus op het combineren van innovatie met eenvoud. Vista heeft dé ideale beveiliging oplossing voor uw klanten!

Vista Viper alles is mogelijk

Eenvoud, NVR, DVR, Hybride, betaalbaar, flexibel, Licenties-geen, cloud maak je zelf, client systemen, gratis apps, enz.

Wil je jouw klant het beste bieden, ook nog eens verrassend betaalbaar. Met de Viper oplossingen heb je altijd het beste met je klant voor.

Bekijk hier onder alvast de films en maak een afspraak met de adviseur om het beste te bieden.

Garantie: 3 jaar

 

eu-sec importeur van alle Vista cctv producten

eu-sec is importeur van alle Vista apparatuur. Het Vista producten bereik wordt voortdurend door ontwikkeld en verbeterd, met een aanhoudende focus op innovatie en eenvoud. Dit zorgt ervoor dat uw klanten kunnen genieten van producten die zowel krachtig in ontwerp zijn en werken met een minimum aan complexiteit.

vista-camerabewaking-ip-camera-dome vista-camerabewaking-ip-camera-dome-2

Word dealer!

Meer info over Vista?Vista CCTV
Is uw bedrijf geïnteresseerd?

Neem contact op en word dealer van Vista!
Bel +31 (0)541 350 536 of mail info@eu-sec.eu