ACS

Achterdeur Controle Systeem

Extra veiligheid
Meer controle

ACS Achterdeur Controle Systeem

ACS Achterdeur Controle Systeem is een deuralarm. Dit alarm vermindert de kans op diefstallen en overvallen door de dader geen mogelijkheid te geven om gemakkelijk en onopgemerkt binnen te komen. Het zorgt ervoor dat open deuren snel worden gesloten door een duidelijke sirene te laten horen. Zo kunnen overvallers niet via open deuren naar binnen glippen om zich vervolgens te verstoppen in een winkel, wachtend op een geschikt moment om een overval te plegen.


Dit is slechts een voorbeeld, daarnaast zijn er natuurlijk talloze andere gevaarlijke situaties die u kunt voorkomen als u gebruik maakt van de ACS. Het alarm zorgt ervoor dat achterdeurprotocollen worden nageleefd door medewerkers wat de veiligheid van het personeel vergroot.

null

Werking

Het ACS-AchterdeurControleSysteem zorgt ervoor dat deuren niet langer open worden gehouden dan beslist noodzakelijk is. Als de deur na tien seconden niet gesloten is, zal een sirene hoorbaar worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat tien seconden niet lang genoeg is, bijvoorbeeld in verband met de levering van goederen. Via een drukknop kan dan een langere in- en uitlooptijd worden ingesteld, deze tijd kan variëren van drie minuten tot maximaal vijftien minuten. Dit zorgt ervoor dat laden en lossen altijd mogelijk is.


Als de ACS is geïnstalleerd, hoort u altijd twee korte piepjes als de deur wordt geopend. Vervolgens geeft een LED-array een goed visueel beeld van het aftellen van de tijd. Het alarm kan daarna alleen worden gereset als de deur wordt gesloten.

Voordelen

  • Geeft alarm in geval van sabotage of stroomuitval
  • Aansluiting op externe apparatuur mogelijk
  • Gevoed met AC-adapter
  • Extra veiligheid
  • Meer controle

ACS Dealer worden? 

Wilt u meer informatie over de ACS? 


Is uw bedrijf of bent u geïnteresseerd? 


Neem dan contact met ons op!


Tel: +31 (0)541 350536

Mail: info@eu-sec.eu