Vista Qulu toegangscontrole

Qulu VMS integratie in Paxton Net2 toegangscontrole

Qulu, dat onderdeel is van Vista, staat bekend om zijn eenvoudige software en hardware platform voor camerabewaking. Deze revolutionaire software is zo ontworpen dat het de meest efficiënte prestaties en integratie mogelijkheden biedt. Zo heeft Qulu de integratie mogelijkheid in Paxton Net2.

VISTA’S QULU VMS INTEGRATIE IN PAXTON NET2

Het bekijken van toegangscontrole events in combinatie met videobeelden vereenvoudigt 

Paxton Net2 is het meest flexibele netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen van een gebouw ongelooflijk eenvoudig maakt. Naast dat het systeem het beheren van mensenstromen in en om een gebouw vereenvoudigd, beschikt het over uitstekende eigenschappen die onder meer voordelen biedt aan het gebouwenbeheer en systeemintegratie. Door de integratie in Paxton Net2 is een gebruiksvriendelijke interface ontstaan die het bekijken van toegangscontrole events in combinatie met opgeslagen videobeelden vereenvoudigt.

Alle bewakingscamera's staan door deze systeemintegratie van Paxton Net2 met elkaar in verbinding. Elke bewakingscamera wordt gekoppeld aan een individuele deur binnen het complex. Zo kan men rechtstreeks of achteraf videobeelden bekijken die verband houden met een gebeurtenis (dat kan zijn 'toegang verleend' of 'toegang geweigerd').

VMS paxton

Werking Qulu VMS integratie in Paxton Net2

De Qulu server moet geïntegreerd worden en de camera's moeten geassocieerd worden met een deur in de Net2 software. Hierdoor kunnen gebruikers de beelden terugkijken van een gebeurtenis.

De opgenomen beelden worden door middel van een pictogram getoond in een overzicht met alle gebeurtenissen. Door op dit pictogram te dubbelklikken worden de opgeslagen videobeelden van de desbetreffende gebeurtenis getoond. U kunt gemakkelijk zoeken op datum en tijd. Met deze integratie kunt u op een snelle en efficiënte manier videobeelden van elke deur bekijken. Bespaar tijd met het zoeken naar videogebeurtenissen en bespaar geld op extra beveiligingspersoneel!

https://youtu.be/Ih13W3W_Ox4

Eu-sec is leverancier van Qulu. Voor de Qulu driver, de installatie handleiding en overige vragen kunt u bij ons terecht.

Dealer worden?

Wilt u meer informatie over Qulu VMS integratie in Net2?


Neem contact op en wordt dealer.
Bel +31 (0)541 350 536 of mail info@eu-sec.eu

Lees ook: Vista's Qulu VMS integratie in Paxton Net2
Reactie plaatsen