Onze beveiligingsproducten

Squire sloten

De zwaarste en sterkste veiligheidssloten.

Van de best geteste sleutelkluizen tot veiligheidssloten voor fietsen en zware motoren. Squire staat bekend om zijn stevigheid met 10 jaar fabrieksgarantie! 

Silicon Power

Geheugenkaarten, USB flash drives, externe hard drives, powerbanks en DRAM-modules. Silicon Power biedt uitstekende producten met een hoge kwaliteit en uitzonderlijke ontwerpen.Dealer worden?

Wij zijn altijd op zoek naar actieve dealers die geïnteresseerd zijn in onze speciale beveiligingsproducten.  Neem contact op en maak een afspraak voor de mogelijkheden!


Vista camerabewaking

Het bereik van de Vista wordt voortdurend ontwikkeld en versterkt, met voortdurende focus op het combineren van innovatie met eenvoud. Vista heeft dé ideale beveiliging oplossing voor u!


Vista VIP camerabewaking

Vista VIP Vizion

Het Vista VIP Vizion camerabewaking systeem is NDAA proof, is eenvoudig en overzichtelijk, heeft een extreem hoge beeldkwaliteit. Door de uitgebreide techniek is deze overal inzetbaar.
VIP Vizion

Qulu VMS Video Management

Qulu is een bijzonder eenvoudige software van Vista. Deze revolutionaire software is zo ontworpen dat het de meeste efficiënte prestaties biedt op de markt van vandaag.

GuardCam

Een unieke bewakingscamera, LED-lamp, bewegingssensor, recorder en luidspreker in één. De GuardCam is de ideale vervanger van uw buitenlamp en dient als schrikverlichting op onopvallende plaatsen.

Huperlab

Het belang van bedrijfsinformatie wordt steeds belangrijker, met de nauwkeurige analytische gegevens van Huperlab, zijn de retailers in staat om te profiteren van de klanttevredenheid en de marketingevaluatie.

ASOS

ASOS staat voor Agressie Signalering Overval Signalering. Dit is een Buren Waarschuwing Systeem. Het is een zeer snel waarschuwing systeem dat direct alarm geeft voor iedereen met een ASOS unit in de buurt.


ACS

ACS Achterdeur Controle Systeem is een deuralarm. Dit alarm vermindert de kans op diefstallen en overvallen door de dader geen mogelijkheid te geven om gemakkelijk en onopgemerkt binnen te komen.

Reconyx

Reconyx is een speciale bewakingscamera voor buiten op afgelegen plaatsen. Reconyx wordt gebruikt voor het beveiligen van onder andere uw: bouwplaats, woonhuis, oprit of afgelegen bospad.

Safety Guard GPS Tracker

De Safety Guard GPS Tracker is er speciaal voor gemaakt om eigendommen te detecteren. Vind binnen no time de (gestolen) spullen terug! De Safety Guard GPS Tracker bestaat uit meerde GPS trackers.