Silicon Power

Memory is personal

null

Geheugen is Persoonlijk

Silicon Power (SP) Computer & Communications Inc is één van de belangrijkste fabrikanten ter wereld van geheugenkaarten, USB flash drives, externe hard drives, powerbanks en DRAM-modules.


Bij SP staat niet alleen het digitaal opslagapparaat centraal, maar ook de belofte om uw meest waardevolle herinneringen te bewaren en te voldoen aan de merk-spirit: “Geheugen is Persoonlijk”.


SP consumenten producten

Een USB voor uw smartphone? Ja, het bestaat! Eén van de innoverende producten die Silicon Power levert zijn de USB sticks ontworpen voor zowel uw smartphone als laptop, pc en tablet.

null

De OTG Mobile C50 heeft drie connectors. Deze connectors zorgen ervoor dat u data van uw smartphone kunt delen met andere verschillende type apparaten.


Geen kabels of netwerkbeperkingen, altijd en overal toegang onderweg. Ontworpen voor Android- en Apple apparaten.


Ook onmisbaar: de Powerbank. Apparaten moeten namelijk nu eenmaal opgeladen worden. Neem de S105, een elegante, ultra-slanke vorm van 1,5 cm dik met een stijlvol kleurblokkend ontwerp. Met deze volledig beschermde powerbank kunt u uw apparaat in stijl opladen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

null


Less is more? More is more! Hoge snelheid en grote capaciteit voor de hoogste professionele eisen. De SD kaarten van Silicon Power zorgen voor soepel en continue high-speed fotograferen en ondersteunen high-resolution 4K Ultra HD opnames.

Zo heeft SP een uitgebreid en uniek assortiment. Niet alleen producten voor consumenten, maar ook voor industriële oplossingen.


Innovatie maakt perfectie

Silicon Power biedt uitstekende producten met een hoge kwaliteit en uitzonderlijke ontwerpen. Ze volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Daarvoor is SP bekroond met vele toonaangevende design awards, waaronder German Design Award, red dot design award, iF Design Award, GOOD DESIGN AWARD, IDEA en COMPUTEX Design & Innovation Award.
Download de Silicon Power catalogus!

Download nu gratis de Silicon Power catalogus met daarin alle informatie over de producten van Silicon Power en de mogelijkheden die de producten kunnen bieden. 

Silicon Power Dealer worden? 


Wilt u meer informatie over de producten van Silicon Power? 


Is uw bedrijf of bent u geïnteresseerd? 


Neem dan contact met ons op!


Tel: +31 (0)541 350536

Mail: info@eu-sec.eu