eu-sec presenteert fietsslot met vingerafdrukscanner

eu-sec presenteert fietsslot met vingerafdrukscanner

Fiets op slot, sleutel vergeten of kwijt… Met het Fipilock beugelslot met vingerafdrukscanner is dit definitief verleden tijd. Ook kopiëren van de sleutel of het kraken van de code zijn met dit slot verleden tijd.

Uw vingerafdruk is de sleutel

Het Fipilock slot kan worden geopend met de vinger. Schuif het klepje aan de kant en plaats de vinger op de vingerafdrukscanner. Het blauwe lampje gaat knipperen en het slot is open. Binnen 1 seconde is het beugelslot ontgrendeld.

Intelligente oplossing

Het Fipilock fietsslot kan maar liefst tussen de 3500 en 4000 keer worden ontgrendeld met een opgeladen batterij. Het opladen van het beugelslot kan eenvoudig met een powerbank of via het stopcontact. De vingerafdrukscanner is natuurlijk de belangrijkste openingsmethode van het Fipilock fietsslot. Als dit niet lukt, bijvoorbeeld omdat het slot niet is opgeladen, dan is er altijd nog een noodsleutel om het slot te openen.

Groot geheugen

De Fipilock beugelsloten kunnen maar liefst tien vingerafdrukken onthouden. Handig als het slot bijvoorbeeld door een gezin wordt gebruikt en ze allemaal op een veilige manier hetzelfde slot willen gebruiken.

Bescherming tegen stof en water

Het fietsslot met vingerafdrukscanner is voorzien van een IP65 aanduiding. Dit houdt in dat het Fipilock slot volledige bescherming biedt tegen stof en beschermd is tegen waterstralen.

De Fipilock beugelsloten zijn verkrijgbaar in drie verschillende beugellengtes, van 223,5 mm tot 352,5 mm. De consumentenprijzen van de Fipilock sloten variëren tussen de 89 euro en 99 euro en de Fipilock fietssloten zijn direct verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op www.eu-sec.eu/fipilock

Reactie plaatsen