Squire sloten

Henry Squire, lockmakers since 1780


Squire "Sterk en krachtig gegarandeerd!"

10 jaar garantie
since 1780
Robuust  
Sterk en krachtig gegarandeerd!
Als beste getest
Sold Secure Bronze en Crimestopers
Kwaliteit

Stevige en betrouwbare sloten

 Squire sloten is een Engels familie bedrijf en is dé pionier in zware veiligheidssloten. William Squire begon in 1780 sloten te maken, al voordat de meeste mensen hun deuren sloten of hun bezittingen beschermden. In 1906 werd Henry Squire & Sons ltd geregistreerd, het begin van een nalatenschap die tot op de dag van vandaag voortduurt. Squire blijft zich door ontwikkelen en past telkens de nieuwste technologie toe. De (hang)sloten van Squire staan bekend om zijn extra stevigheid en betrouwbaarheid. Ook rust er een fabrieksgarantie op van maar liefst 10 jaar!


Voor elk voorwerp is er een speciaal veiligheidsslot. Zo zijn de ultra sterke hangsloten van Squire te gebruiken voor werkgerelateerde objecten, denk aan containers, garages, opslagruimtes. De Stronghold serie is ook geschikt voor woonhuizen, vakantiehuizen, B&B’s etc. Hiervoor is o.a. de Stronghold Key Safe (sleutelkluis) ontwikkeld. Tevens toepasbaar voor zorginstellingen waardoor er sneller toegang verleend kan worden, ook in geval van noodsituaties. Deze sleutelkluis is als beste getest, geaccrediteerd door Sold Secure Bronze en ondersteund door Crimestoppers.

Squire beveiligingsproducten

Een reeks beveiligingsproducten die geschikt zijn voor thuis, werk en vrije tijd. Hoogwaardige, bekroonde producten voor een breed scala aan toepassingen. De Squire beveiligingsproducten zijn geschikt voor particulier gebruik en voor bedrijven, zoals sleutel- en fietsenwinkels.

  

@Work

De @Work-serie bevat het speerpunt van Squire, de Stronghold® reeks. De Stronghold® reeks is onder andere ook geweldig voor beveiliging magazijnen, transportcontainers of zware machines. En er zijn nog meer draagbare sloten voor gereedschapskisten of bestelwagens.

@Home

De @Home-serie, zoals de naam al doet vermoeden, is perfect voor thuisgebruik en bevat producten voor algemeen gebruik, zoals de messing-, gelamineerde- en combinatiehangsloten. Ideaal voor onder andere poorten, gereedschapskisten, kasten en garagedeuren. En de @Home-serie heeft ook gespecialiseerde sloten, zoals de combinatie grendelsloten en grendel voor buitenpoorten of schuren.

@Leisure

De @Leisure-serie is bedoeld voor onderweg. Sloten van hoogwaardige kwaliteit voor onder andere boten en barre weersomstandigheden. De @Leisure-serie omvat reis- en bagagesloten voor een vlucht naar het buitenland, voor de trailer of caravan.

Squire BikeLok

Sport BikeLok voor de liefhebbers, Urban BikeLok voor de pendelaar en Leisure BikeLok voor het hele gezin. Kwalitatieve, sterke producten bieden voor elk soort fietser wat wils. Uiteraard zijn de Squire BikeLok producten ook zeer geschikt voor fietsenwinkels.

  

Sport BikeLok

De Sport BikeLok-serie is een kleine reeks met de meest gespecialiseerde sloten voor de echte liefhebber. De formidabele SnapLok is een slot dat zowel lichtgewicht als veilig is. De perfecte match voor een lichtgewicht sportfiets.

Urban BikeLok

De Urban BikeLok-serie is gericht op de pendelaar. De Urban BikeLok-serie omvat een ruime keuze aan zware D-sloten en kabelsloten.

Leisure BikeLok

De Leisure BikeLok-serie is vooral gericht op familie- en kinderfietsen. De Leisure BikeLok-serie bestaat uit grotere kabelsloten om meerdere fietsen tegelijk te beveiligen. En er is een geweldige, uitgebreide kleurkeuze.

Squire Inigma BL1

De nieuwe digitale beveiligingsreeks van Squire met bluetooth-sleutelbeveiliging voor beugelsloten. De smartphone kan gebruikt worden om het slot te bedienen.

  

Nieuw

Squire Inigma BL1

Het slot van de Squire Inigma BL1 kan eenvoudig bediend worden met de smartphone. Via een super veilige, op het hoogste niveau gecodeerde Bluetooth-verbinding kan het slot worden vergrendeld en geopend.

Download de Squire catalogus

Download nu gratis de Squire catalogus met daarin alle producten van Squire.

Uw Squire specialist

Bob klein Buursink

Productspecialist

Squire specialisten 

 Wij staan met een team van specialisten dagelijks voor u klaar en willen u graag helpen om een Squire assortiment samen te stellen die perfect bij u past. 


Neem snel contact met ons op zodat we u kunnen helpen! 


Wordt Squire dealer!

Wilt u meer informatie ontvangen over Squire of wilt u Squire dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen met een van onze adviseurs is natuurlijk ook mogelijk +31541350536.