Vindico tekent overéénkomst met eu-sec

Vindico tekent overéénkomst met eu-sec

Denekamp 01-12-12

Vindico Security tekent overeenkomst met eu-sec 
Het desbetreffende contract verwijst naar de exclusieve verkoop in Nederland en België van geselecteerde beveiligings producten die zijn ontwikkeld door Vindico Security in Zweden. De overeenkomst zal starten met het ASOS Systeem, Agressie Signalering Overval Signalering, welke ontwikkeld is door dochterbedrijf Key Innovations.

– “eu-sec heeft ook duidelijke interesse in andere unieke producten uit ons assortiment, maar partners van eu-sec hebben aangegeven vooral interesse te hebben in het ASOS Systeem omdat er momenteel geen gelijkwaardig product is waarmee op een snelle manier draadloos informatie kan worden uitgewisseld, bijvoorbeeld tussen winkels in een winkelcentrum als er zich problemen voordoen zoals bedreigingen, overvallen en winkeldiefstal”, zegt Ernst-Olof Persson, CEO van Vindico Security. eu-sec is een relatief nieuwe groothandel in Nederland, welke is geïnitieerd door Emiel Timmerman, directeur van EuropeSecurity.

– “Mijn missie is om de beveiligingsindustrie van vernieuwende beveiligings- en innovatieve concepten te voorzien, die onze concurrenten niet kunnen bieden. Met producten van Vindico hebben we de mogelijkheid om ons te onderscheiden van andere bedrijven en kunnen we unieke oplossingen bieden voor de toenemende criminaliteit en onzekerheid in ons eigen land”, zegt Emiel Timmerman, oprichter van eu-sec.

Reactie plaatsen