Xeno Customer Excellence Award 2016

Xeno Customer Excellence Award 2016

Dankzij de excellente prestatie voor het promoten van Xeno CCTV producten, hebben wij de Xeno Customer Excellence Award 2016 in ontvangst mogen nemen. Een prijs die maar aan enkele klanten over de hele wereld van Xeno CCTV wordt uitgereikt.

Innovatief en vooruitstrevendxeno-customer-excellence-award-2016-emiel

Als een innovatief en vooruitstrevend fabrikant van analoge en IP producten, wil Xeno CCTV met deze award laten weten trots te zijn eu-sec als één van de belangrijkste klanten te hebben. Zij begrijpen de behoeften en bieden de best mogelijke CCTV oplossingen.

eu-sec is onder andere distributor van interne en externe domes, box camera’s, IR bullet camera’s, DVR’s, NVR’s en monitors van Xeno.

Deze award laat zien dat ook wij onze klanten voorzien van de best mogelijke CCTV oplossingen. Wij leveren alleen de beste kwaliteitsproducten van kwaliteitsleveranciers.

Camerabewaking zonder fratsen

eu-sec heeft als security distributor al van vele partners het vertrouwen weten te winnen op het gebied van camerabewaking. Xeno CCTV levert kwaliteitsproducten die ideaal zijn voor installatie waar complexiteit niet vereist is. Het camerabewakingssysteem van Xeno is simpel in gebruik en overal toepasbaar. Met de extreem hoge beeldkwaliteit en perfecte montage weet het systeem mensen goed en duidelijk te herkennen. Live beelden bekijken en/of terugkijken van een gewenste datum is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Dealer worden?

eu-sec biedt low-budget-camerabewakingssystemen van Xeno, een zeer gebruiksvriendelijk systeem door de enkele opties. Is uw bedrijf geïnteresseerd? Wordt ook dealer van Xeno. Neem contact op voor meer informatie:
bel 0541 350 536 of mail naar info@eu-sec.eu.

eu-sec-distributor-van-xeno

Reactie plaatsen