Integratiemogelijkheden Vista's Qulu VMS in Paxton

Integratiemogelijkheden Vista's Qulu VMS in Paxton

Paxton maakt integratie met Qulu VMS Video Management mogelijk. Deze integratie zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waardoor het bekijken van videobeelden een stuk eenvoudiger wordt! Lees hier de integratiemogelijkheden van Vista’s Qulu VMS in Paxton.

Qulu VMS Video Management

Qulu VMS Video Management

Qulu VMS Video Management, onderdeel van Vista CCTV, is een software voor IP bewakingscamera’s. Deze revolutionaire software biedt de meeste efficiënte prestaties met een uitgebreid assortiment aan functies. Simpel en snel in gebruik. Het terugkijken van bewakingsbeelden kost minder tijd en met minder camera’s is het beeldbereik net zo groot of zelfs groter!

Meer informatie

Integratie met Paxton Net2-toegangscontrole

Paxton, beter bekend als dé marktleider in elektronische toegangscontrolesystemen in de Benelux, maakt de integratie tussen  Net2 toegangscontrolesystemen en Qulu VMS mogelijk. Hierdoor ontstaat er een gebruiksvriendelijke interface waardoor het bekijken van videobeelden van gebeurtenissen, die plaatsvinden bij een toegangscontrole systeem, wordt vereenvoudigt.

Integratiemogelijkheden Vista's Qulu VMS in Paxton

Elke (individuele) deur dat gekoppeld is aan een bewakingscamera van Qulu VMS, wordt weergegeven in de Net2-software. Deze manier van integratie maakt het de gebruikers mogelijk om bij een toegangscontrole handeling (verlenging of weigering van toegang), de camerabeelden direct terug te krijgen. Hierdoor kunnen rechtstreeks of achteraf beslissingen worden genomen naar aanleiding van bijvoorbeeld alarmmeldingen.

Het (achteraf of rechtstreeks) bekijken van beelden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Meer informatie over de integratiemogelijkheden en de werking hiervan, leest u hier.

eu-sec is leverancier van Qulu VMS

eu-sec is leverancier van Vista en Qulu VMS en ondersteunt de integratie met Paxton Net2. Wij kunnen u alles vertellen over deze integratie en laten u graag alle mogelijkheden zien. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Qulu, de installatie of dergelijke? Neem dan contact met ons op.

Reactie plaatsen