Ontwikkelingen in Video Management Software, qulu V. 3.0

Ontwikkelingen in Video Management Software, qulu V. 3.0

Ontwikkelingen in Video Management Software
qulu V. 3.0

Wij van eu-sec zijn erg verheugd met deze super mooie qulu Video Management Software (VMS) update.qulu video management software

Vista kondigt vol trots de lancering aan van qulu 3.0, waarmee zij zich focust op de kracht en voordelen van cloud gebaseerde VMS (Video Management Software voor camerabewaking) integratie.

De laatste update van qulu is aangekondigd onder de noemer 3.0. Gary Rowden, afdelingsdirecteur van Vista, zegt “qulu Video Management Software V 3.0 bevat een heleboel nieuwe functies die de Video management software nog krachtiger maakt dan die al was. Nog opwindender is dat qulu 3.0 een cloud gebaseerde technologie toevoegt aan de reeds innovatieve VMS oplossing. Extra voordeel is dat gebruikers  nu ook de mogelijkheid hebben om de software 1 maand gratis te proberen, alvorens ze overgaan tot kopen.”
qulu video management software V3.0

Qulu 3.0 bevat de nieuwe qulu Cloud (Qcloud). Dit betekent dat gebruikers nu overal ter wereld kunnen inloggen en toegang kunnen krijgen tot hun camerabewaking systeem. Dit bespaart enorm veel tijd in bijvoorbeeld port forwarding en coördinatie binnen uw ICT omgeving. Een geheel vernieuwde en persoonlijke desktop client zorgt er tevens voor dat gebruikers gemakkelijk URL’s kunnen toevoegen, bekijken of aanpassen.

Daarnaast beschikt de innovatieve Q server nu over een Lite Client die via een app kan worden aangestuurd, waardoor gebruikers de Q kunnen instellen met hun muis en toetsenbord. Met de mobiele app van qulu2, kan men ook schermcontrole op afstand verkrijgen, waarbij men tot 4 live streams tegelijkertijd kan bekijken middels een confrontatie monitor of operator omgeving. Een grote meerderheid van de verbeteringen van qulu is voortgekomen uit de feedback van Vista’s ‘Voice of Customer’. Een voorbeeld is de toevoeging van joystick ondersteuning met Axis T8311.

Andere ontwikkelingen zijn de toevoeging van gepersonaliseerde gebruikersrollen, een snellere en beter ontwikkelde mediaplayer binnen de mobiele app en een groter aanbod van ondersteunde apparaten.

Met de gratis trial van qulu, kan men zelf deze geweldige softwareontwikkelingen testen. Business development managers van eu-sec staan klaar om ervoor te zorgen dat klanten het meeste uit hun gratis qulu trial kunnen halen, maar ook om in kaart te brengen wat de specifieke voordelen zijn voor ieder bedrijf.

q-qulu-server-2tb, qulu video management software

Steve Canning, technisch productmanager van Vista, vertelt: “De nieuwe qulu cloud geeft geregistreerde gebruikers de mogelijkheid om al hun systemen over de hele wereld te bekijken. Deze nieuwe vorm van vrijheid geeft klanten het vermogen om grote systemen vanaf één plek aan te sturen, wat een hoop tijd en middelen bespaart. De overvloed aan nieuwe functies die zijn toegevoegd aan qulu 3.0 hebben geen effect gehad op de gebruiksvriendelijke interface, maar hebben de mogelijkheden van VMS systemen wel naar een heel nieuw niveau getild.”

Belangrijke functies en voordelen samengevat:

  • qulu Cloud (Qcloud) – dit is een nieuwe toevoeging aan het qulu VMS platform ondergebracht bij Amazon.
  • Joystick ondersteuning is toegevoegd (Axis T8311)
  • Geheel nieuwe desktop client – vernieuwd voor Windows, Mac en Ubuntu Linux
  • Q Lite Client – de Q heeft nu een lite client met een app-gebaseerde besturing
  • Gepersonaliseerde ‘gebruikersrollen’
  • Nieuwe en snellere mobiele app. Met een snellere en betere mediaplayer, nieuwe layouts en live thumbnails/miniatuurweergaven
  • Nieuwe apparaat ondersteuningen
  • De q server hdmi output is vanaf de app programmerbaar
  • 2x per jaar gratis updates en geen jaarlijkse of andere bijkomende kosten

Over VistaVista CCTV qulu video management software

Met meer dan 25 jaar ervaring in de CCTV industrie, heeft Vista er haar missie van gemaakt om de behoeften van klanten te begrijpen.

Met een hoofdkantoor in Reading, UK, focust Vista alleen op de ontwikkeling van innovatieve producten, waarbij zij de meest krachtige en stabiele technologieën toepassen. Allemaal samengevoegd in een omgeving die ervoor zorgt dat uw projecten soepel verlopen.

Door een veelomvattend en uitgebreid productassortiment aan te bieden, die aansluit op de behoeften van de markt, kan eu-sec u adviseren over de beste manier van handelen. Of u nu op zoek bent naar een optimale oplossing voor uw huidige systeem, of om te profiteren van alle voordelen van IP.

Alles wat Vista doet, is gebaseerd op haar waarden: luisteren, begrijpen en adviseren. Vista wil klanten laten begrijpen dat, door te werken met Vista, zij een partner hebben die hen ondersteunt bij iedere stap.

“Qulu is the best tool in armour of crime”

 

Reactie plaatsen